BOEK ONLINE 24/7 ...... +31(0)6 28411168 ...... app

Top Rated 2018 Treatwell vegan & milieubewuste salons

Top Rated 2018 Treatwell vegan & milieubewuste salons
Te Do
Massage Amsterdam Vegan

– genieten met een schoon geweten.

Jij draagt je steentje bij aan een betere wereld – je scheidt netjes je afval, zegt nee tegen plastic, eet minder tot geen vlees of gaat regelmatig vintage shoppen (ja ook dat helpt – wat een opluching). Maar op sommige dagen willen we de wereld heel eventjes uitzetten, en gewoon ontspannen – ver weg van alle gruwelijke nieuwsberichten, akelige feiten en duistere zaken. Je boekt een treatment om al je zorgen even achter je te laten. Je ligt net een paar minuten en ineens vraag je je af: ‘Richt ik eigenlijk schade aan met deze treatment?’.

Wij weten maar al te goed dat being good ain’t always easy. Zeker in een wereld die voornamelijk nog is ingesteld op gemakzucht, voelt ’t kiezen voor sustainable opties soms een beetje als afzien.

Maar het hoeft allemaal echt niet zo lastig te zijn, en in deze Top Rated salons kan jij heerlijk genieten – met een schoon geweten.

Door Jip Bottema

La Saskia is een kundige massagetherapeut die ervaring heeft opgedaan in onder andere Barcelona, Valencia en een aantal van de beste vijfsterrenhotels in Amsterdam. Dat je ontspant mag dan misschien voor zich spreken, Saskia is veel bezig met het klimaat en een bewust leven, op een lichtvoetige manier. Deze conscious vibe straalt van haar af en die voel je tijdens je behandeling. Je voelt je zo (ver)licht als een veertje!

Tijdens de sessie voelde ik de pijn in mijn schouder langzaam wegtrekken. De massage was stevig en Saskia wist precies waar de spanning zat (niet alleen in mijn schouder). Meteen na afloop kon ik mijn arm al veel makkelijker bewegen en de pijn – die voorafgaand aan de afspraak steeds erger werd – is na twee dagen helemaal weg. Een aanrader! – Naomi

volgend artikel                     vorig artikel