BOEK ONLINE 24/7 ...... +31(0)6 28411168 ...... app

Cadeau aandacht

Cadeau aandacht
Te Do
Cadeau van klanten La Saskia massage

December de cadeaumaand, Sinterklaas is net vertrokken en de kerstman gaat alweer te dringen. Voor de klanten heb ik een stekelige triggerpoint balletje als cadeautje. Deze haalt de knopen uit je spieren als ik niet voorhanden ben.

De afgelopen tijd hebben 2 klanten mij, cadeautjes gegeven. Een zwarte toermalijn steen, palissander houtje en een Matroesjka.
Zo bijzonder dat er aan me gedacht wordt! Zelfs in het verre Rusland.
Wat is er mooier dan het cadeau aandacht. Het geven geeft jezelf en de ander een fijn gevoel. Dan zijn er weer 2 mensen blij op deze wereld.

Het is een mooi principe geven. In Afrika bestaan er stammen die aan “geef wedstrijden” doen.
Deze stam komt er wel dicht in de buurt, van hun manier van leven kunnen we inspiratie nemen.

“Khoisan

De San zijn de oudste inwoners van Zuidelijk-Afrika. Ze wonen hier al minstens 22.000 jaar. De San werden ook wel ‘Bosjesmannen’ genoemd. Deze term werd hen opgelegd tijdens de lange strijd tegen de kolonisten. Deze term wordt niet meer gebruikt omdat dit als denigrerend wordt beschouwd.  De San zijn erg vrolijk en dansen veel. Ze geven niets om bezittingen en delen alles wat zij hebben. Geweld is oneerbaar, problemen worden uitgepraat. Bij de San wordt de huwelijkspartners van de kinderen uitgekozen door de ouders – de meisjes zijn echter vrij om te weigeren en zelf een man uit te kiezen. ”

Want uiteindelijk, als we delen wordt het altijd meer!

volgend artikel                     vorig artikel