24/7 BOEK ONLINE ..... signal ..... +316 284 111 68

Babymassage Amsterdam

Heeft je baby last van krampjes of slaapt hij/zij slecht? Een babymassage in Amsterdam kan veel verhelpen. Door de massage voelt de baby zich geborgen en ontspannen. Het heeft een positief effect op een baby na een moeizame bevalling, een keizBabymassage Kindermassage Spaarndammerstraatersnee- of vroeggeboorte en bij een couveuse-opname. Massage stimuleert de darmen, waardoor krampjes verminderen. Na een massage slaapt een baby vaak als een roos; dus ook bij slaapproblemen is een babymassage een oplossing.

De effecten van een babymassage

Een babymassage levert ontspanning voor jou én je baby op. De bloedcirculatie verbetert en bovendien leert je kindje zijn/haar eigen lichaam goed kennen. Dit is positief voor de motorische ontwikkeling, omdat je kindje zijn lichaam als één geheel voelt.

Om te voorkomen dat je baby niet gaat spugen omdat hij/zij net gevoed is, is het het beste om pas een uur na het voeden te masseren. We gebruiken massageolie bij de babymassage. Dit is olie zonder parfum, zodat er geen huidreacties op kunnen treden.

Geef je man of vrouw een babymassage cadeau

Verras je partner met een babymassage. Je kunt bij La Saskia Massage in Amsterdam-West langskomen voor een babymassage, maar ook een babymassage aan huis is mogelijk. Neem contact op voor alle mogelijkheden en tarieven. Of lees meer over onze privélessen.

Buiten de ring Amsterdam 30 cent per kilometer

tips

  • Manderijnolie werkt goed voor de nachtrust
  • Venkelthee is goed tegen darmkrampjes
  • Is de baby groter? boek dan een kindermassage

Voordelen

  • Je kindje slaapt beter
  • Verbeterde bloedcirculatie voor je kindje
  • Voordelen voor de motorische ontwikkeling