24/7 BOEK ONLINE ..... signal ..... +316 284 111 68

Massage Reviews

Massage Reviews
Te Do
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

La Saskia Massage Amsterdam
Average rating:  
 35 reviews
 by Cat
Heerlijk en ontspannend!

En uiteraard kom ik weer terug!

 by Marrit
Kobido

Mijn eerste Kobido gezichtmassage is heel goed bevallen. Saskia is heel kundig en de massage gaf echt onstpanning.

 by Cat
Heeeeeerlijk!

Hééérlijk!!!

 by Babs
Heerlijk ontspannen

Voor de tweede keer een hele fijne zwangerschapsmassage gehad.
Na een fijn gesprek ook heerlijk kunnen weg dromen.
Ik kom zeker terug!

 by sophie
ontspannen na ziek zijn

na kerst-corona heel veel behoefte aan "mijn lijf weer terug". Dus bij La Saskia aangeklopt. Het contact was er gelijk; na een gesprekje over achterliggende reden van mijn komst een heel ontspannen massage; lekker loom de rest van de dag.

 by Bobby
Ontspannen en een heerlijke massage

Een heerlijke en ontspannen massage gehad bij La Saskia.
Ik kan het een ieder aanraden!

Bedankt en tot gauw.

Groet
Bobby

 by Yvonne Toeset
professionele, aandachtige massage

Ben in het verleden vaak gemasseerd, dus ik voel wel of iemand aansluit bij mijn lijf en of de massage professioneel is gedaan. Dat kan ik van de massage van Saskia zeker zeggen. Ze heeft aandacht voor je persoonlijke klacht en ze neemt de tijd om daar zorgvuldig mee aan de slag te gaan. Het was een zeer prettige ervaring, heel ontspannen, hoewel mijn schouders een stevige aanpak nodig hadden. Zeer aan te raden.

 by Viviane
2e massage op korttermijn

Het was weer geweldig een massage op maat. Last van een stijve nek en armen.
Goed geslapen en de meeste stijfheid was weg en de armen deden in de ochtend ook niet meer pijn. Wat een verlichting! Ik kom hier natuurlijk vaker voor ontspanning😊

 by NA
Heerlijke hoofdmassage

Ik heb een heerlijke hoofdmassage ontvangen van Saskia. Zeker een aanrader! Het was alsof de tijd even stilstond. Je moet wel een paar trappen oplopen 😛

 by Dionne
Zwangerschap massage

Hele fijne ervaring! Zou het een ieder aanraden die in verwachting is.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»