24/7 BOEK ONLINE ..... +316 284 111 68

Rug nek en schouder massage Amsterdam

Heb je last van een vastzittende nek of pijnlijke schouders? Kom dan naar La Saskia Massage in Amsterdam-West voor een ontspannende rug-, nek- en schoudermassage. Een vastzittende nek is erg vervelend en vermoeiend. Als je een lange dag gewerkt hebt, kun je er ook nog eens hoofdpijn van krijgen. Niet fijn en je dagelijks leven leidt eronder. Tijd voor actie!

Vastzittende rug of nek verhelpen met een massage

LA Saskia Massage in Amsterdam Wanneer kies je voor een voetmassageEen vastzittende rug of nek kan verschillende oorzaken hebben. Door spanningen in je lichaam span je de spieren in je nek constant aan, waardoor deze overbelast raken. Veel klachten aan de rug of nek komen door stress of door een verkeerde houding. Denk bijvoorbeeld aan een bureaustoel die verkeerd staat afgesteld of een bureau dat niet bij jouw lengte past, waardoor je jezelf een verkeerde, verkrampte houding aanmeet.

Het masseren van de rug/nek doen we meestal met een bindweefselmassage. Zo maken we de spieren soepeler. Diepere problemen, zoals spierknopen/triggerpoints, werken we weg met diepere massagetechnieken. Door een rustige, maar diepe massage kunnen we veel klachten wegnemen. Door de massage geeft je spierweefsel afvalstoffen af. Deze stoffen worden via je bloed afgevoerd.

Een massage voor pijnlijke schouders

Een schoudermassage wordt gebruikt om dieper weefsel los te maken, zoals knopen en vastzittende spieren. Tijdens de massage werken we de diepere lagen (fascia) los. Dit gebeurt door vloeiende en trage bewegingen te maken. Mensen ervaren deze massage heel verschillend. Sommigen hebben pijn, wat logisch is als je spieren vast zitten, maar anderen die deze massage regelmatig uit laten voeren vinden het juist erg relaxed.

Veel mensen zitten in een verkeerde houding achter de computer. Ook uren in dezelfde verkeerde houding met je telefoon of tablet in de weer zijn levert op den duur problemen op. Naast het oplopen van RSI met klachten aan de handen, polsen en armen hebben ook je schouders te leiden onder een verkeerde houding. Bij veel mensen die met pijnlijke schouders rondlopen staat het scherm te laag of te ver af, waardoor men in een verkrampte houding zit te werken.

Een schoudermassage kan de pijnlijke gevolgen flink verlichten. Om diepere punten te bereiken, zetten we flink veel kracht. We merken dat het pijn doet als je je spieren aanspant. Op deze punten gaan we juist door met masseren, omdat juist deze spieren losgemaakt moeten worden. Dat klinkt misschien niet zo fijn, maar zo lossen we uiteindelijk wel het probleem op!

De maximale tijd die aan de rug kan worden besteed is 45 minuten.

Tips

 • Magnesium
 • tennisbal

Voordelen

Diepe weefsel massage helpt bij

 • nek rug en schouderklachten
 • pijnlijke onderrug
 • stijfheid in benen
 • zorgt voor betere bloedcirculatie
 • afvoeren afvalstoffen
 • gevoel van ontspanning
 • nieuwe energie
 • Noor
  "Lastminute geboekt, en ik moet zeggen; ben super tevreden. Ik had ontzettend veel pijn (schouders) natuurlijk gaat dat niet meteen weg. Maar wat een verlichting. Ik kom vaker terug, ook zonder rug klachten is een massage gewoon heerlijk en goed voor je! Dank je Saskia" volgende review Meer reviews hier