24/7 BOEK ONLINE ..... +316 284 111 68

Handmassage Amsterdam

Een handmassage heeft allerlei voordelen. Het verbetert de bloedsomloop in de diverse organen van je lichaam. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zijn je voeten verbonden met de systemen in je lichaam. Door specifieke gebieden op de handpalm te stimuleren, worden deze beïnvloedt. Zowel volwassenen op alle leeftijden als kinderen hebben baat bij een voetmassage.

LA Saskia Massage in Amsterdam Wanneer kies je voor een voetmassageWanneer kies je voor een handmassage

Je kiest voor een handmassage bij La Saskia Massage in Amsterdam-West als je bloed-en lymfecirculatie niet zo goed is. Bij veel mensen in het westen is de doorbloeding van de handen en voeten slecht. De oorzaak daarvan is dat we teveel zitten. Het menselijk lichaam kan hier niet zo goed mee omgaan, want we zijn gebouwd om te bewegen.

Niet alleen je handen profiteren, bepaalde organen en lichaamsdelen pikken een graantje mee. Een betere doorbloeding zorgt er namelijk voor dat je organen beter in staat zijn om je bloed te zuiveren. De afvalstoffen in je lichaam worden zo beter verwerkt. Het lijkt zo klein, maar een handmassage leidt uiteindelijk tot een verbeterde gezondheid!

Zachte, gemiddelde of harde druk. Jij kiest

Bij een handmassage worden de boven-en onderkant van je handen gemasseerd. Je kunt zelf kiezen of we dat met zachte, gemiddelde of harde druk doen.

Waar is een handmassage goed voor:

  • Zorgt voor een betere doorbloeding
  • Helpt tegen migraine, stress en hoofdpijn
  • Rustgevend, ontspannend en helend
  • Houdt de gewrichten in de voeten soepel en beweeglijk

Zoals hierboven beschreven zijn er allerlei redenen om te kiezen voor een handmassage bij La Saskia Massage in Amsterdam-West. Een massage is goed voor je voeten en voor je hoofd. Het geeft je namelijk verlichting van stress- of pijnklachten en voorkomt dat dergelijke klachten ontstaan. Een handmassage wordt in overleg afgestemd op jouw persoonlijke wensen of klachten.

Overtuigd? Boek vandaag nog een massage bij La Saskia Massage.

Voordelen

  • Verbeterde bloedsomloop in diverse organen
  • Voor een verbeterde bloed-en lymfecirculatie
  • Betere bloedzuivering
  • Rustgevend, ontspannend en helend
  • Houd gewrichten soepel