24/7 BOEK ONLINE ..... +316 284 111 68

Custom-made massage Amsterdam

Met een Custom-made massage bepaal jij zelf wat voor massage je krijgt. We kunnen bijvoorbeeld massagetechnieken uit verschillende werelddelen combineren. Leuk als je eens iets nieuws uit wilt proberen of ideaal als je alleen een hoofd-, voet- of arm massage te karig vindt. Je kan van tevoren aangeven hoe lang de massage precies moet duren (minimaal een half uur).

Een massage kan helend werken voor mensen die last hebben van kwalen zoals kramp, stijve ledematen of hoofdpijn. Naast de positieve aspecten qua gezondheid is een massage ook nog eens heel ontspannend. Iedereen is tegenwoordig maar druk druk druk. Af en toe fysiek en mentaal ontspannen met een massage is dan heerlijk!

Hoofdmassage

Bij een hoofdmassage focussen we op het gezicht, het hoofd, de nek en schouders. Een heerlijk ontspannende massage waarbij je helemaal tot rust komt.

Voetmassage

Een voetmassage is positief voor de doorbloeding in je voeten. Ook bepaalde organen en lichaamsdelen profiteren mee. Door een massage verbetert de doorbloeding in je lichaam. Je organen zijn dan beter in staat zijn om je bloed te zuiveren.

Hand of armmassage

Bij alles wat we doen gebruiken we onze handen en armen. Ze worden vaak vergeten, maar ook deze onderdelen van ons lichaam kunnen af en toe wel een massage gebruiken. Zo voorkom je dat de spieren en pezen in je handen en armen overbelast raken.

Mix en match

Weet je niet zo goed welke massage je moet kiezen? Mix en match! Een custom-made massage combineert het beste van alle bovenstaande massages met elkaar.

La Saskia Massage deep tissue massage Amsterdam

Zijn er speciale technieken die je extra fijn vind? Geef dat dan aan, dan masseren we nog even door!

Een massage wordt vaak gezien als oplossing van een probleem, denk aan stress, chronische hoofdpijn, migraine of de nasleep van een spierblessure of operatie. Wist je dat je een massage ook als preventiemiddel kan zien? Als je jezelf regelmatig trakteert op een massage kan je lichaam letterlijk en figuurlijk een stootje verdragen. Je bent daardoor minder gevoelig voor stressklachten en met soepele spieren loop je minder kans op lichamelijke klachten aan de gewrichten, spieren en pezen in je lijf.

Boek nu een custom made massage of bekijk al onze massages.

Wij geven ook stoelmassages bij bedrijven, mail mail@lasaskia.es voor een offerte.

Tips

Voordelen

Diepe weefsel massage helpt bij

  • nek rug en schouderklachten
  • pijnlijke onderrug
  • stijfheid in benen
  • zorgt voor betere bloedcirculatie
  • afvoeren afvalstoffen
  • gevoel van ontspanning
  • nieuwe energie
  • Saskia
    "1 woord, 3 lettergrepen voor mijn naamgenoot: fan-tas-tisch. Ik heb lage rug- en bekkenpijn na mijn zwangerschap en dit bij aanvang aangegeven. Hierop volgde een stevige (fijne pijn) custom made massage met aandacht voor de juiste plekken. Ik kom zeker terug!" volgende review Meer reviews hier