24/7 BOEK ONLINE ..... +316 284 111 68

Priveles Babymassage in Amsterdam

Vóór de geboorte zit je kindje veilig en geboren in de baarmoeder. Na de Babymassage Les Amsterdamgeboorte is alles anders. Je kindje moet wennen aan de nieuwe situatie. Het is daarom belangrijk om liefdevol lichamelijk contact te houden, zodat je kindje zich weer geborgen voelt. Massage is een goede manier om dit te bereiken. La Saskia Massage in Amsterdam-West is het adres voor privéles in babymassage. Het masseren van je kindje heeft een heleboel positieve effecten en het is nog eens heel leuk om te doen ook!

De effecten van een babymassage in Amsterdam

Een babymassage levert ontspanning voor jou én je baby op. De bloedcirculatie verbetert en bovendien leert je kindje zijn/haar eigen lichaam goed kennen. Dit is positief voor de motorische ontwikkeling, omdat je kindje zijn lichaam als één geheel voelt.

Voordelen voor ouders privéles babymassage

Door het masseren zul je merken dat je Een kindermassage door La Saskia Massage is ontspannend en kalmeertmeer zelfvertrouwen in de omgang met je baby krijgt. Doordat je een moment van intimiteit creëert, versterk je de band met je baby. Je kunt massage als een soort van communicatie tussen jou en je kindje zien. Natuurlijk kun je tegen je baby praten, om hem/haar aan je stem te laten wennen. Door je kindje aan te raken, bevestig je je eigen communicatie. Voor je kindje, maar ook voor jezelf is het masseren van je kindje een moment van ontspanning.

Wij doen onze privéles in babymassage in de praktijk of bij je thuis (buiten de ring Amsterdam, 25 cent per km). Voor les thuis neem eerst contact op +31(0)6 28411168 of  app

tips

 • Begin zo vroeg mogelijk je buik te masseren met amandelolie om striae te voorkomen.
 • Het gebruik van perineum olie is goede voorbereiding van je bevalling
 • Een druppel manderijnolie op een oliebrander, slaapt de baby beter van
 • Kijk op onze facebookpagina voor leuke informatie.

Voordelen

 • Leuk om te doen
 • Goed voor de ontwikkeling van je kindje
 • Betere bloedcirculatie,
 • Betere nachtrust (daar profiteer je zelf ook van)
 • Anna
  “I booked a private babymassage lesson for my 4 month old baby to help him with sleep better. The massage went well and the baby was really comfortable. He slept in total 11 hours afterwards and woke up smiling! I would definitely recommend.“ volgende review Meer reviews hier