24/7 BOEK ONLINE ..... signal ..... +316 284 111 68

Ontspanningsmassage Amsterdam

Goed voor lichaam en geest!

Binnen de massagetechnieken is ontspanningsmassage misschien wel het meest populair.

Door toenemende druk en stress in ons leven is er een steeds grotere behoefte ontstaan aan deze ultieme vorm van ontspanning voor lichaam en geest, voor jong en oud. Een soepel lichaam draagt bij aan meer vitaliteit en een betere gezondheid.

Het nuttige en het aangename

Je kunt stellen dat deze massage een combinatie is van het nuttige en het aangename. Het nuttige is dat stress wordt weggenomen en plaatsmaakt voor fysieke en mentale ontspanning. Eigenlijk zit daar ook direct het aangename in opgesloten. Wie gunt zijn lichaam immers niet zo’n moment van totale ontspanning.

LA Saskia Massage in Amsterdam

Helend, maar ook preventief

Vaak wordt de massage ingezet als behandeling van klachten die veroorzaakt worden door stress, chronische hoofdpijn, migraine of de nasleep van een spierblessure of operatie. De milde oppervlaktemassage heeft in dat opzicht een bijzonder helende werking. Wellicht nog interessanter is de preventieve werking. Een lichaam dat door regelmatige massage leert zich te ontspannen kan letterlijk en figuurlijk een stootje verdragen. Je bent daardoor minder gevoelig voor stressklachten (zoals burn-out) en met soepele spieren loop je minder kans op lichamelijke klachten. Met name aan de gewrichten.

Je voelt je een ander mens

Deze massage, ook wel holistische massage genoemd, verhoogt zelfs de weerstand. Een fit en vitaal lichaam draagt bijvoorbeeld bij aan een betere spijsvertering, regelmatige stoelgang, brengt je hormonen in evenwicht, verhoogt de concentratie en maakt je minder vatbaar voor bijvoorbeeld verkoudheid, griep en infectie aan de luchtwegen. Met ontspanningsmassage voel je je in alle opzichten echt een heel ander mens. Maak snel een afspraak bij La Saskia Massage en ervaar het zelf!

La Saskia ontspanningsmassage Amsterdam

Bij een ontspanningsmassage lig je zowel op je rug als op je buik. De masseur maakt gebruik van verschillende technieken, zoals strijkbewegingen, kloppen, schudden, kneden en vibreren. In tegenstelling tot een diepe weefstelmassage (deep tissue) richt de ontspanningsmassage zich uitsluitend op de buitenste lagen van het spierweefsel. Het gaat hierbij immers niet om het herstellen van de dieper gelegen spieren, maar om lichaam en geest te laten ontspannen. Je kunt zelf aangeven wat je prettig en rustgevend vindt. Tevens kun je voorafgaand aan een ontspanningsmassage bij onze masseur aangeven of er bepaalde aandachtspunten zijn waar hij of zij tijdens de massage rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan blessures, lichamelijke beperking of zwangerschap. Een massage bij La Saskia Massage moet bovenal prettig en uiterst ontspannend zijn!

Is deze massage iets voor jou?

 • Een ontspanningsmassage brengt verlichting van stress- of pijnklachten of voorkomt juist dat dergelijke klachten ontstaan
 • Goed voor stijve en pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, hoofdpijn en migraine
 • Een burn out massage maakt gebruik van technieken uit de ontspanningsmassage
 • Vlindermassage  kan een onderdeel zijn van ontspanningsmassage

Ontspannings tips

 • Maak een wandeling
 • De geur van mandarijn werkt rustgevend en geeft goede nachtrust

Voordelen

 • Ontspanning
 • Betere bloedcirculatie,
 • Soepelere spieren,
 • Betere nachtrust
 • Verminderen stress
 • Noemi
  "It was really nice to get treated by Ami La Saskia. I totally recommend it." volgende review