24/7 BOEK ONLINE ..... +316 284 111 68

De Zee van Tuut Kos

De Zee van Tuut Kos
Te Do
La Saskia Massage

Toen ik mijn huis in 2008 betrok wist ik 2 dingen zeker. Een kamer zou het bos worden en de andere zee. Het bosbehang had ik al jaren in mijn bezit. Echter een mooie zee was lastiger te vinden. Totdat ik aan Tuut Kos dacht. Met haar had ik atelier Palindroom ( ik heet Sas, zij Tuut, woorden die je van voor naar achter leest en hetzelfde blijft staan, noem je palindroom) in de tramremise ( nu de Hallen ).
Ik geef mensen graag een richtlijn en de vrije hand verder. Want als ik alles moet zeggen, zoals ik zou willen, kan ik het beter zelf doen en is het verrassing effect weg.
Ze verschanste zich in de kamer en kwam er een keer uit om te vragen of ze over de elektra leiding kon schilderen.

Het resultaat was prachtig. Door gebruik van paarlemoer verf valt het licht er heel mooi op, bij mooi en ook lelijk weer.
Wil je ook iets moois op je muur? Contact Tuut.

volgend artikel                     vorig artikel